Sider

tirsdag den 26. april 2011
Idag har jeg puslet lidt med en sommerhat til Bandilas. Den er ikke helt som jeg gerne vil ha den, så må vist lave lidt om på mønsteret og prøve mig frem, øvelse gør mester og mon ikke han synes det er fantastisk med 20 forskellige sommerhatte ?! Han er ihvertfald meget glad for alt mors stof, det får dagligt et kompliment med på vejen, og hatten var ikke til at få af ham, da den først var kommet på.

7 kommentarer:

 1. Hej Anette

  Tillykke med Milas' 2 år. Duplokagerne har helt sikkert været en succes i vuggestuen, Lara fortalte i hvert fald med et stort smil, at de havde fået kage:-) De er super flotte.
  Sjovt nok, så kæmper jeg også med et sommerhatte-mønste$r for tiden. Det vil heller ikke, som jeg vil.

  KH
  Anna

  SvarSlet
 2. Skøn sommerhat og hvor er det blå-blomstrede stof dog skønt. Jeg skal også have syet ny sommerhat til Isabel, den fra sidste år er desværre for lille. Mvh Mia

  SvarSlet
 3. Hej Anna.
  Mange tak, så er de endelig alle blevet 2 år. De var helt vilde med kagerne alle banditterne, det var ret sjovt at opleve dem til lidt børnefødselsdag. Og da jeg afleverede Milas imorges var der også nogle der spurgte om de skulle ha kage he he..
  Er det EG-mønsteret du syer efter ? Jeg overvejer lidt at forsøge at lave et nyt mønster, synes ikke det passer så godt til drenge det fra EG.

  Glæder mig til at se din sommerhat, måske man kan låne et mønster :o)

  Kh. Anette

  SvarSlet
 4. Hej Mia.
  Tak for rosen, det blå stof har bare ligget og ventet på et formål :o)

  SvarSlet
 5. De er så fede dine sommerhatte. Jonas måler 51 cm :o) Og er så klar til en familiefesthat :o) (syntes vores mænner er kedelige -gg-)

  SvarSlet
 6. Åååårh du er så dejlig!! Verdens bedste søster <3
  Og jep, vi har virklig nogle kedelige mænner, synes stadig at det vil være genialt med en familiehat og matchende bukser!!

  SvarSlet
 7. Smiler, tak søde du <3 Glæder mig til at se familiesommerhattene :o) Mor skal da os have en :D (kanon familiebillede vi kan lave <3 )

  SvarSlet