Sider

mandag den 30. maj 2011

HUS TIL SALG!!

Det er med stor sorg at vi har besluttet at sælge Bandilas legehus. Det fylder en krig i en flyttevogn, så vi har valgt at det også ryger til salg. Se iøvrigt vores loppemarked under fanebladet Kjærgårdens loppemarked.

PS. Kan kun afhentes når Milas sover eller ikke er hjemme :o)

P.P.S SOLGT!

6 kommentarer:

 1. Hej Thomas.
  Nååh ja.. det går jo nok lidt nemmere hvis der kommer pris på.
  Det sælges for 2000kr vi gav 2995,-

  SvarSlet
 2. Hej Anette

  Tak for din søde kommentar på min blog - tænk, at Lara går og "flasher" med det - det vidste jeg ikke:-) Ærgerligt, at I skal flytte, men jeg forstår jer nu godt. Hvornår er I afsted?

  KH
  Anna

  SvarSlet
 3. Hej Anna.
  Hun var så sød da hun sagde det, det var sådan rigtig med et glimt i øjet :o) Ja det er også lidt underligt lige pludselig at skulle flytte, men vi fik muligheden og det passer rigtig godt lige nu. Vi flytter 1. August, så vi når lige med til sommerfesten :o)

  Kh. Anette

  SvarSlet
 4. Hvis vi havde haft haven til det, havde vi købt det på stedet (men så skulle I jo have haft det med over alligevel...) Det er så fedt og Jonas er vild med det :o)

  SvarSlet
 5. I har da have -ss- og ja, det er super fedt, vi sælger det heller ikke for enhver pris, det er jo kun 1 år gammelt. Ender nok med at vi tager det med over, så kan fætter Jonas også komme og lege købmand!

  SvarSlet