Sider

lørdag den 25. juni 2011

Jeg ku bare ikke vælge..

Så det blev dem allesammen, og synes lige jeg ville dele dem med jer, elsker småfolks nye kollektion til drenge, dejligt med et mærke der tør bruge GUL.
God weekend til jer alle og husk,
30 grader i næste uge... weeeeee.


2 kommentarer:

  1. Jeg er også helt vild med småfolk. Men må desvære nogle gang vælge det fra da vores pengpung ikke er til det. Men en fordel mere ved det mærke at de virkelig rammer godt til drenge. Jeg høre ofte fra forældre eller venner at pigetøj altid er mere spændende, men ikke hos småfolk

    SvarSlet
  2. Det er også første gang Milas har fået så meget småfolk, og så fra nyt.. Jeg går hjemme,så pengene er også små her, og det meste af hans tøj er hjemmesyet og genbrug. Men vi manglede ikke så meget andet da børnepengene kom sidste gang, så synes han skulle ha lidt lækkert tøj. Og for det meste har jeg en fast aftager der køber når han ikke passer det længere, så er det lidt nemmere at få det hele til at løbe rundt :)

    Og ja småfolk er altså nogle af de absolut bedste til at lave retro fedt drengetøj, og så tør de bruge farver som rød og gul til drengene, det er bare så fedt.

    Der er meget mere pigetøj, man siger at for hver 10. stykke pigetøj er der et stykke drengetøj.. synes selv at der mangler rigtig meget på drengetøjsmarkedet, der kunne godt være meget sejere prints med traktorer, flyvmaskiner, luftballoner osv.. 70'er farver regnbuer osv... Kunne være at man skulle blive tekstildesigner, der er ihvertfald et umættet marked :0)

    SvarSlet