Sider

søndag den 28. august 2011

Der er noget spændende her...


Når man har fået helt nyt værelse, kan det altså godt være svært at sove om aftenen.Egentlig troede jeg måske at han ville være lidt ked eller utryg, men istedet er han begyndt at kalde på os 15 efter han er puttet. Når vi kommer ind til ham siger han lige så glad og med et kæmpe smil:
Der er lige noget spændende her.
Bagefter siger han se mor, og så fortæller han om hvert eneste stykke legetøj på værelset. (Han forstår at trække tiden). Det er lidt svært at sove om aftenen, og egentlig tror jeg ikke at det er fordi det er nyt, jeg tror bare det er fordi han ikke er rigtig træt. Han har ikke været i vuggestue i 7 uger nu, og hans energi niveau er ualmindelig højt. Heldigvis skal han starte i sin nye vuggestue på Torsdag og vi glæder os rigtig meget.


Lige til info:

Det øverste billede har Milas selv taget, det er hans første af slagsen, og ret godt gået af en 2årig, hvis du spørg mig :D

Det nederste er hans nye udsigt fra sengen, måske ikke så gennemtænkt at sætte alt legetøjet lige over for sengen he he.. lidt fristende..

2 kommentarer:

  1. De kære små er nu meget snedige - de forstår at trække den ud ved sengetid:-)

    SvarSlet
  2. Uha, her har mindstemanden også en krig om at falde i søvn for tiden. Han kalder ikke, men til gengæld fylder han sengen med legetøj og bøger, som han underholde sig selv med.

    SvarSlet