Sider

onsdag den 21. september 2011

Fernisering...

Lige lidt nye stemningsbilleder fra det nye værelse. Jeg har fået udnyttet skråvæggen på Milas værelse og lavet en fotocollage over hans seng, så nu kan han ligge og se på en masse hyggestunder vi har haft, inden han skal sove. Vi har besluttet at male den skønne Juno seng der står og venter på ham, i en rigtig fed farve, så vi kan få lidt farver ind på det meget hvide værelse, sengen og farven må i vente lidt med at se, men for en gangs skyld blir det ikke GUL, der skal også være plads til andre farver :D

5 kommentarer:

 1. Super udnyttelse af den skrå væg, venter spændt på farven på sengen:)

  SvarSlet
 2. Ja ik, han blev suuuuuper glad da han så det idag, så det var bare et hit!

  SvarSlet
 3. Hvor ser det hyggeligt ud. Jeg håber, I er faldet godt til i de nye omgivelser, og at Milas er faldet godt til i den nye institution.

  KH
  Anna

  SvarSlet
 4. Hej Anna.
  Mange tak! Vi er rigtig glade for det, indretningen skrider stille frem, og vi kæmper begge med at søge arbejde, men hverdagen er så småt begynde at vise sig og det er bare rigitg hyggeligt. Milas er rigtig glad for den nye vuggestue, den ligger 350 m herfra, det kunne ikke være bedre.
  Han er også langsomt begyndt at spise af deres hjemmelavet varme frokost, og køre helt samme sovestil som før. Alt i alt et rigtig dejligt sted.

  Håber også i har det godt ?

  Kh. Anette

  SvarSlet
 5. Aiii, jeg har da slet ikke set den fotovæg du har lavet.... iihh.... den skal lige nærstuderes senere -s- Ser godt ud :o)

  SvarSlet