Sider

onsdag den 7. september 2011

Se hvad der venter på os..

Nogen gange er vi lidt heldige, faktisk meget heldige.
Hjemme hos Fætter Jonas står der nemlig den dejligste Juno seng og venter på os. Det var egentlig meningen at vi ville tage den i brug i løbet af sommeren, men pga. flytningen har vi udskudt det lidt. Jeg overvejer lidt at gi den en gang maling inden den skal i brug, men ved ikke helt hvornår vi skal skifte tremmesengen ud med Juniorsengen, nogen gode forslag og erfaringer?

3 kommentarer:

 1. Puha, der er jeg vist lidt "gammel i gårde", husker ikke præcis hvornår mine rykkede over ( altså i alder) men jeg ved at de begge sov igennem og at de var sikkere i at kravle op og ned i sengen. Men det er en dejlig seng i venter på :O)

  SvarSlet
 2. Ja ik, den er altså bare skøn!
  Jeg er heller ikke helt sikker på vi er klar endnu, han har forsøgt få gange at komme over, men er faldet tilbage i sengen, synes han sover lidt uroligt for tiden, tror det er pga. det skiftende vejr (han er ørebarn). Men glæder mig bare rigtig meget til at tage den i brug, for som du siger er den bare så dejlig :0)

  SvarSlet
 3. Smiler, jeps. Nogengange må man gerne være heldig :o) Jonas fik fjernet tremmerne, da han var lidt over 3 år. Men de er jo så forskellige, så det er mere, hvad moderen er tryg ved :o)

  SvarSlet