Sider

torsdag den 23. februar 2012

Midt i al trætheden...


er der rigtige gode nyheder hos vores lille familie

Milas har taget nyhederne rigtig godt, og han har også allerede givet besked om at han ønsker en lillesøster, og hun skal hedde Pinga .. Så forhåbentlig er kvalmen og trætheden snart væk, så jeg kan komme igang med at sy en masse babytøj til den lille. Jeg har jo en helt splinter ny symaskine stående, jeg slet ikke har testet endnu..


6 kommentarer:

 1. Ej tillykke - det var da en super nyhed :) og dejligt hvis du vender lidt tilbage igen - jeg havde jo lige fundet din skønne blog, da der pludselig blev stille ;)

  Kh Karina

  SvarSlet
 2. Hej Karina.

  He he.. ja, det er jeg virkelig ked af, for der har egentlig været gang i mange krea-projekter, og BANG... så blev her pludselig så stille :0) men graviditet + nyt arbejde har suget alt mit overskud ud af mig, så jeg er nærmest helt punkteret. Men men men... synes heldigvis de sidste par dage (især dem med solskin), har været dage med ekstra overskud, så jeg satser stærkt på snart at være igang igen.

  Ideerne er jo ved at sprænge mit stakkels lille kreahoved :0)

  SvarSlet
 3. Pinga er da et super navn!?! ;-) Og endnu en gang tillykke. Sikke stor Milas er blevet - rigtig drenget nu og ikke så meget baby, som jeg husker ham. Det er vildt, som tiden går.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 4. Ja Pinga er måske meget sødt he he... (kan dog ikke lade vær med at tænke på den pingvin han har det fra). Jeg synes egentlig også det er sværest med drengenavnene :0) Ja han er voksede godt siden vi flyttede, men er stadig en fin lille en i forhold til de andre jævnaldrene, han skal jo allerede i børnehave næste måned, det er bare så vildt, Lara er vel også flyttede ind til de store ?

  SvarSlet
 5. uh, tillykke! herhjemme var der også ønsker om en lillesøster fra storebrors side (det blev det heldigvis også), men sikke et pres det kan lægge på en ;-)

  Herhjemme skulle hun dog hedde Karla efter hans bedste vens lillesøster...

  SvarSlet
 6. Heeeei!
  Nå ble jeg vel glad for at du la igjen spor hos meg så jeg kunne finne veien til deg og din flotte blogg.

  Jeg gleder meg til å følge deg videre :o)
  Gratulerer så mye med den lille i magen forresten.

  SvarSlet