Sider

torsdag den 16. februar 2012

Puuhaaa..

Her er godt nok stille i Milas Bandilas land...

Ikke at der ikke sker noget, for jeg er startet på nyt arbejde, har haft huset fuld af sygdom både i januar og februar, og synes bare ikke rigtig der er et tidspunkt på dagen, hvor jeg rigtig er vågen og fuld af energi.

I Tirsdags kom min nye symaskine, jeg ha
r været uden i 1,5 måned :-O !!!!
Hun står bare der og ser ny og lækker ud, og jeg har slet ikke kræfter til at lege... Ligger bare på min sofa, og drømmer om at ta på et lækkert hotel med spa, pool og lækker mad, og så lige min nye symaskine, i en hel weekend, i fred og ro med en god krea-veninde.. det ku
altså være skønt!

Men men.. tilbage til virkeligheden!!
Imorgen skal der slåes katten af tønden, og jeg har en dreng der er ved at sprænge af spænding over DAGEN! Han har selv været med til at vælge kostume, og spørg du mig er han verdens sødeste teletubbies.

Håber jeg er ved at komme ud af mit vinterhi, ideérne til forårskollektioner er så småt begyndt at fylde mit hoved, så mon ikke snart der er krea-indlæg fra min side..

4 kommentarer:

 1. Han er SÅ lækker og Jerry-Mus glæder sig til at få Dipsy på besøg i morgen <3 Og vi glæder os til at se forårs-kollektionen :) Går den op til str. 128? :D

  SvarSlet
 2. Tak begge to :0)
  Mon ikke vi kan lave en kollektion 128 sammen ?

  SvarSlet
 3. Joooow, det må kunne skabes :) Har du stadig mønstret på dem han har nu? De skal bare liiiiige rettes til :)

  SvarSlet