Sider

lørdag den 19. maj 2012

Hva tid står i op ?
Kl. 6.00 hver dag er Milas frisk og dagen starter her om vi vil det eller ej. Idag var jeg morgenfrisk og inden klokken var 10, var der hjemmelavet koldskål og nye bukser! Stoffet har han selv valgt, og som han så sødt sagde: Mor, jeg elsker orange :0)

God weekend allesammen.


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

 1. Meget fine bukser. Idag har jeg sovet længe....til kl. 6.20, men ellers er alt lige fra 5.15 til kl. 6.30 "normalt" - det er ALT for tidligt, hvis det er før kl. 6, men det er man lige glad med når man er 8 måneder:-)

  SvarSlet
 2. Casper står også op omkring kl 6 HVER dag og det er hårdt aldrig at kunne sove længe. Casper er næsten 2 år så jeg for ikke meget tid for mig selv, det meste af morgnerne går med leg. Det er godt nok nogle fine bukser.

  Kærlig hilsen Heidi
  Www.egholmvej16.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Det er faktisk lidt dejligt at høre at andre også er oppe kl.6 (eller før) HVER DAG.
  Det har også altid været sådan her, og det er meget mærkeligt at sige, at sover vi til kl.7, så har vi sovet længe he he..
  Det er jo heller ikke fordi jeg ikke er vant til at stå tidligt op, MEN.. Milas er altså vildt morgenfrisk og klar på action fra han åbner øjnene, behøver jeg sige at jeg lige har brug for min morgenkaffe først :0)
  Håber den næste arver mit sovehjerte.

  SvarSlet
 4. Og mange tak for de søde ord om bukserne, han er heldigvis også super glad for dem.

  SvarSlet