Sider

onsdag den 13. juni 2012

GRATIS BØRNEBØGER...


Tænk at vores Børnehave havde sat alle dem her til storskrald, der er jo både Lotte/Totte bøger, Halfdans ABC, følebøger, mumitrollene og meget andet. Jeg har det meget svært med bøger der smides ud, især børne og fagbøger. Så efter en hurtig scanning i kasserne, er vores samling til Milas og lillesøster blevet lidt større :0)

Elsker bare storskrald!


- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

 1. Hvor er du bare heldig! Jeg er hel vild med Lotte og Totte bøgerne - kan huske dem fra da jeg var lille og har også købt et par stykker i Netto på et tidspunkt.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 2. Sjovt du siger det, Milas nuppede dem lige med det samme, de er uden tvivl hans favoritter! Og takket være årets loppemarkeder og nu også vores børnehave, er vi de heldige ejere af hele 6 stk :D

  Ville jo gerne eje dem alle, men synes normalprisen er lige pebret nok :0)

  SvarSlet
 3. Nu er jeg normalt ikke den der brokker mig, men hvad ligner det egentlig at sætte til storskrald når der findes nogle som godt kunne bruge en bog eller to rundt omkring ? Glad for, at du i det mindste fik dem fisket op :)

  SvarSlet
 4. Ja ik :0) heldigvis står de så alle forældre kan se dem først, vi har desværre ingen lokal genbrug, måske der er derfor :0)

  SvarSlet
 5. Hej,

  Jag jobbar för sajten FindeOpskrifter.dk och försökte kontakta dig men kan inte hitta någon kontaktinfo. Vi såg att du har goda recept i din blogg och vi rekommenderar att du tittar runt på sajten och kikar på "Madblogstoppen".

  Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!

  Här kan du se hur många som är med i Madblogstoppen på FindeOpskrifter.dk - http://www.findeopskrifter.dk/madblogstoppen

  Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta på Madblogstoppen!

  Med vänliga hälsningar,

  Emilie
  emilie@findeopskrifter.dk

  SvarSlet