Sider

onsdag den 31. oktober 2012

Halloween hygge 2.del - Det skete bare ikke!!


Vores røde pastafarve er væk...

argghhh hvor øv, når nu vi har lavet de fineste græskarkager. Men men men ... børnene var ligeglade og faktisk var de ret begejstret over at se en ægte halloweenkage, fremfor en skål blandet slik...

Det var bare ubeskrivelig fedt at se deres ansigtsudtryk, da vi gav dem kagerne. 

Og Milas, ja han har stået hele aftenen med næsen oppe i ruden, for at se hvornår der kom nogle halloween børn forbi.

Må indrømme at jeg bare eeeeelsker så nogle øjeblikke med ham, hvor han er helt grebet af stemningen, og spændingen nærmest stråler ud af øjnene på ham. 

Har i også lavet halloween løjer ?







2 kommentarer:

 1. Årh hvor hyggeligt :) Vi var ikke lige med på den i år, der sker ikke det vilde på Halloween fronten her i området hvor vi bor og da begge ungerne går hjemme, så bliver de ikke optaget af det i daginstitutionen, så vi sprang over - dog har vi købt græskar som skal skæres ud i weekenden (skulle have været sidste weekend med det smuttede lige i farten) så lidt efterårshygge har vi da ;)

  Er vild med billedet af Milas helt opslugt af bagebogen - herligt :))

  Kh Karina

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er normalt heller ikke opslugt af så noget, ihvertfald ikke før det fanger Milas og han selv kommer og spørg til det :0) Men vi bor i en lille by på landet, og her er fyldt med børnefamilier, som alle gør lidt ud af det for børnene, så det er faktisk blev en rigtig (U)hyggelig dag, uden at vi ligefrem blir ruineret.

   Og ja, jeg er også vild med kagebogsbilledet, synes det fangede hans begejstring ret godt, han stod også og "læste højt" imens han kiggede i den. Glæder mig allerede til vi skal lave julekagerne :0)

   Slet